Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Έκλεισαν τον δρομο στις αφίξεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Έκλεισαν τον δρομο στις αφίξεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Κλειστός ειναι εδω και λίγα 24ωρα ο δρόμος που περνάει απο τον τομέα των αφίξεων στο αεροδρ;oμιο των Σπατων επειτα απο απόφαση της διοίκησης του “Eλευθέριος Βενιζέλος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες προχώρησαν σε αυτη την κίνηση προκειμένου να διευκολύνουν τις εργασίες για το βάψιμο των διαβάσεων και των  διαγραμμίσεων.

Υπαρχει ωστόσο και μια δεύτερη  εκδοχή που συζητείται τον τελευταιο καιρό και έχει να κανει με την απίστευτη συμφόρηση που παρατηρείται στις αφίξεις λογω της ολοένα και αυξανόμενης διέλευσης των οδηγών ταξι.

Ειδικα κατά την καλοκαιρινή περίοδο γίνεται το αδιαχώρητο με αποτελεσμα να ταλαιπωρούνται και οι ταξιδιώτες και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου αλλα και να βγαίνει μια άσχημη εικόνα προς τα έξω.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο δρόμος να παραμείνει κλειστός και μετα το πέρας των εργασιών με τα διερχόμενα Ι.Χ και λεωφορεία να εξυπηρετούνται απο τον δρομο που περνάει μπροστά απο το ξενοδοχείο Sofitel.

Ηδη τις τελευταίες μέρες η αστυνόμευση έχει αυξηθεί και όσοι οδηγοί κάνουν το λάθος να σταθμεύσουν έστω και για λίγο στον δρόμο μπροστά απο το ξενοδοχείο κινδυνεύουν με άμεση αφαίρεση των πινακίδων τους .

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.