Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αθλητικός Τουρισμός: Η εθνική ομάδα στίβου της Γερμανίας, στο Ηράκλειο, για προετοιμασία

Αθλητικός Τουρισμός: Η εθνική ομάδα στίβου της Γερμανίας, στο Ηράκλειο, για προετοιμασία

Στο Παγκρήτιο Στάδιο για προετοιμασία 54 Γερμανοί πρωταθλητές – Προετοιμασίες για τη φιλοξενία τους με δράσεις προώθησης της παράδοσης του πολιτισμού και της κρητικής διατροφής

Κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας στίβου της Γερμανίας θα βρεθεί τον επόμενο μήνα στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικού προπονητικού τουρισμού που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με ευρωπαϊκό τουριστικό γραφείο και με την βοήθεια τοπικών ξενοδοχειακών μονάδων.

Συγκεκριμένα, 54 Γερμανοί πρωταθλητές θα έρθουν τον Απρίλιο στο Ηράκλειο προκειμένου να πραγματοποιήσουν προπονήσεις στο Παγκρήτιο, στο οποίο ήδη γίνονται προετοιμασίες για την φιλοξενία τους.

Κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής τους στην πόλη, ο Δήμος Ηρακλείου προγραμματίζει για τους φιλοξενούμενους, δράσεις  προώθησης της παράδοσης, τού πολιτισμού και της κρητικής διατροφής.

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας στίβου της Γερμανίας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Ηράκλειο έχει να κερδίσει πολλά από τον αθλητικό  τουρισμό, καθώς διαθέτει τις εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό να αποτελέσει προπονητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.