Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό: Του έκλεψαν 1400 ευρώ από την βαλίτσα στο αεροπλάνο

Αποκλειστικό: Του έκλεψαν 1400 ευρώ από την βαλίτσα στο αεροπλάνο

Την αγωνία ζει από το βράδυ της Παρασκευής εργαζόμενος μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα καθώς βιώνει ένα περιστατικό που ίσως του στοιχίσει 1400 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση.

Ποσό που θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στο ταμείο του εργοδότη του.

Ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος επέστρεφε με την βραδινή πτήση αεροπορικής εταιρίας από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης όταν από το προσωπικό της εταιρίας του ζητήθηκε να παραδώσει την χειραποσκευή του, λόγω αυξημένης πληρότητας στον θάλαμο επιβατών του αεροσκάφους κάτι που συμβαίνει κατά κόρον.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του, μέσα στην πίεση του χρόνου, ο επιβάτης δεν αφαίρεσε από την βαλίτσα του το μπουφάν του, μέσα στο οποίο είχε το πορτοφόλι του με εισπράξεις από πελάτες του ύψους 1400,00 ευρώ.

Παραλαμβάνοντας μια ώρα αργότερα την βαλίτσα του στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, διαπίστωσε ότι από την βαλίτσα έλλειπαν οι εισπράξεις…

Ο ίδιος σύμφωνα με τις καταγγελίες του και τις αναφορές του, θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ το θέμα αναδεικνύει για μια ακόμα φορά την στρεβλή εικόνα που έχει δημιουργήσει για το επιβατικό κοινό η υπερχρέωση των αποσκευών.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.