Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Βράβευση και ειδική διάκριση για την CAIR

Βράβευση και ειδική διάκριση για την CAIR

Στο «Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης»

Στο φετινό «Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» 42 καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες οίνου απένειμαν την Ειδική Διάκριση για τον αφρώδη ή ημιαφρώδη οίνο με την υψηλότερη βαθμολογία στην BΟheme Rose Demi Sec 2015, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησα Ποικιλία | Μανδηλαριά, Μοσχάτο. Αμπελώνας

Γευσιγνωσία | Ζωηρό χρώμα κερασιού και ροδιού. Πλούσια αρώματα φράουλας και αγριοκέρασου σε φόντο μεθυστικού τριαντάφυλλου. Έντονα φρουτώδες στόμα με πλούσιες δροσιστικές φυσαλίδες.

Αρμονία | Δοκιμάστε τη στους 6°C σε ένα ποτήρι flute. Απολαύστε την πληθωρικότητα της γεύσης και των αρωμάτων της με φρούτα, κυρίως φράουλες, τάρτες φρούτων ή ακόμα και με gourmet τυριά, που ο γευστικός τους χαρακτήρας ταιριάζει με τον φρουτώδη χαρακτήρα του κρασιού.

Αλκοόλ. Βαθμ. | 9,5%.

Συσκευασία | 750ml, 200ml

Η ειδική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της CAIR η οποία από το 1928 μέχρι και σήμερα παραμένει μία από τις μεγαλύτερες οινοποιίες και ο παλαιότερος παραγωγός φυσικού αφρώδους στην Ελλάδα.
Αποτελεί δε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληρέστερου Ελληνικού προϊοντολογίου αφρωδών οίνων που περιλαμβάνει την CAIR Rose Reserve, Velvet Brut 2005, CAIR Brut, CAIR Demi Sec, SILK, BOheme Λευκή Sec,  MOScato Trani, Rhosecco.

Πηγή : εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ / rodiaki.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.