Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Δήμος Ρόδου: Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο

Δήμος Ρόδου: Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΙΤΒ 2017» που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Berlin Expo Center City στο Βερολίνο της Γερμανίας στο διάστημα από Τετάρτη 8 έως και Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, σε stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου είναι μία από τις κυριότερες εκθέσεις Τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο και παρουσιάζει ολόκληρο τον τομέα του ταξιδιού: τις χώρες, τους προορισμούς, τους διοργανωτές, τα συστήματα κρατήσεων, τους μεταφορείς, τα ξενοδοχεία και όλους όσους εμπλέκονται στην παγκόσμια τουριστική αγορά ενώ αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη της κατάστασης του κλάδου και μία αξιόπιστη πλατφόρμα δικτύωσης για μία από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες του κόσμου. Πέρυσι στη συγκεκριμένη έκθεση που πλέον μετρά πενήντα χρόνια διοργάνωσης, συμμετείχαν 10.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο και 180.000 επισκέπτες, αριθμός ρεκόρ σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» οι Γερμανοί τουρίστες βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά τους Βρετανούς στη λίστα της κατανομής αφίξεων κατά χώρα προέλευσης στη Ρόδο με ποσοστό αύξησης 10,71% το 2016 σε σχέση με το 2015, καθίσταται αναγκαία η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στην έκθεση ΙΤΒ 2017.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.