Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Διεθνείς επαφές για την Ίο στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

Διεθνείς επαφές για την Ίο στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

Δυναμική ήταν η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Ιητών στην “ITB”, την καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο, που έλαβε χώρα το διάστημα 8-12 Μαρτίου 2017.

Αξιοποιώντας το θετικό κλίμα σχετικά με τις ευοίωνες προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού για τη νέα σεζόν, ο Δήμος πραγματοποίησε δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους και bloggers, έπειτα από κατάλληλη προετοιμασία.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο γυρισμάτων από διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές, το άνοιγμα του προορισμού σε αγορές της Ανατολικής Ευρώπης και η συνεργασία με καθιερωμένα Μέσα που εξειδικεύονται στον Τουρισμό πολυτελείας και τα activities.

«Η αύξηση των αφίξεων στο νησί δικαιώνει τη συστηματική προσπάθεια μας τα τελευταία έτη και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με στοχευμένες δράσεις σε νέες αλλά και καθιερωμένες αγορές ενδιαφέροντος μας», επισημαίνει η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.