Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Δυναμική παρουσίαση του δήμου Πλατανιά στην Mediterranean Panorama Στοκχόλμης

Δυναμική παρουσίαση του δήμου Πλατανιά στην Mediterranean Panorama Στοκχόλμης

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η διεθνής έκθεση τουρισμού Mediterranean Panorama, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan στη Στοκχόλμη.

Ο Δήμος Πλατανιά και ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Πλατανιά “Ο Ιάρδανος” συμμετείχαν στην έκθεση, με τη δημιουργία ενός παραδοσιακού καφενείου που έφτιαξαν μέλη του πολιτιστικού συλλόγου “Το Ρόδο”, με το Επιμελητήριο Χανίων να στηρίζει τη Χανιώτικη αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον CEO της North Events και υπεύθυνος διοργάνωσης, κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, πάνω από 13.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση το Σάββατο και την Κυριακή, αριθμός κατά 2.000 παραπάνω εν συγκρίσει με τη Grekland Panorama το 2016.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, η Κρήτη βρίσκεται στο επίκεντρο των επιλογών των Σκανδιναβών για τις διακοπές τους, κάτι που φάνηκε και από το ενδιαφέρον που επέδειξαν στα περίπτερα φορέων και επιχειρήσεων του νησιού.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.