Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ελλάδα ψηφίζει η Thomson Cruises

Ελλάδα ψηφίζει η Thomson Cruises

Μία σειρά από ελληνικούς προορισμούς έχει εντάξει στο πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2018 η Thomson Cruises.

Το  TUI Discovery,εντάχθηκε στον στόλο της Thomson Cruises το περασμένο καλοκαίρι, για το καλοκαίρι του 2018 έχει προσθέσει 15 νέα λιμάνια στο πρόγραμμά του, μεταξύ των οποίων της Σκιάθου, του Μονακό, της Ανκόνα, καθώς και 10 άλλα καινούργια δρομολόγια.

Το Thomson Celebration θα σαλπάρει επίσης και για δύο νέα δρομολόγια, το «Sail Three Seas» και το «Greek Mystique». Το «Sail Three Seas» θα επισκέπτεται την Βαλέτα στη Μάλτα, την Μεσίνα στη Σικελία, την Κεφαλονιά και την Ηγουμενίτσα, στην Ελλάδα και το Kotor στο Μαυροβούνιο.

Οι πελάτες που θα επιλέξουν το «Greek Mystique» θα εξερευνήσουν τα Χανιά στην Κρήτη, τον Πειραιά ,την Καλαμάτα, την πόλη της Κέρκυρας και το Kotor στο Μαυροβούνιο.

Επίσης, την πόλη της Κέρκυρας θα έχει ως λιμάνι το TUI Discovery 2 το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποιώντας τέσσερα δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ το Thomson Dream θα έχει το λιμάνι του στην Πάλμα.

Have your say!

0 0

1 Comment

  1. Super…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.