Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ελληνο-Κινεζικό Οικονομικό Συμβούλιο: Συνεχίζονται οι συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη

Ελληνο-Κινεζικό Οικονομικό Συμβούλιο: Συνεχίζονται οι συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη

Το νέο Προεδρείο του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου συνέχισε τις Συναντήσεις Εργασίας σε υψηλό πολιτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, Αντιπροσωπεία του με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Φώτη Προβατά, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη, με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργο Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου κ. Μάκη Μπαλαούρα, και με τον Ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη.

Στις συναντήσεις αυτές, που όλες έγιναν σε ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα, από την πλευρά του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου αναπτύχθηκαν οι εκτιμήσεις μας για τις ευοίωνες προοπτικές των Ελληνο-Κινεζικών επιχειρηματικών σχέσεων και οι προτάσεις μας για την περαιτέρω διεύρυνσή τους, στα πλαίσια του Νέου Θαλάσσιου Δρόμου του Μεταξιού.

Οι Συναντήσεις Εργασίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με προγραμματισμένες ήδη επισκέψεις του Προεδρείου σε πολιτικούς αρχηγούς και αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.