Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Αλόννησος στους 10 καλύτερους προορισμούς για το Traveller της Αυστραλίας

Η Αλόννησος στους 10 καλύτερους προορισμούς για το Traveller της Αυστραλίας

«Αλόννησος, το όνειρο για τους φυσιολάτρες!». Μέσα από την εμβληματική αυτή περιγραφή, ο έγκριτος  Αυστραλιανός ταξιδιωτικός ιστότοπος «Traveller»  τεκμηριώνει την επιλογή της Αλοννήσου στη δεύτερη θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους ανεξερεύνητους ​​ νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Μάλιστα, ο ταξιδιωτικός συντάκτης της καθιερωμένης ιστοσελίδας που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 660.000 επισκεπτών ανά μήνα, ξεχωρίζει  τις ξεναγήσεις  με σκάφη στην Αλόννησο, ως εμπειρία αναζήτησης δελφινιών, γερακιών και  σπανίων ειδών φώκιας στο μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ελλάδας.

«Χωρίς αμφιβολία, η διάκριση της Αλοννήσου ανάμεσα στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης, ανταμείβει τις προσπάθειες των επαγγελματιών και κατοίκων, προβάλλοντας, όχι μόνο τον τόπο τους αλλά και όλη την Ελλάδα»,  τονίζει ο Δήμαρχος του νησιού, κύριος Πέτρος Βαφίνης που συνεχάρη το Αυστραλιανό Μέσο για την πρωτοβουλία, προσκαλώντας τους συντάκτες να ζήσουν την εμπειρία της Αλοννήσου αυτό το καλοκαίρι.

Η Αλόννησος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα, στην οποία φιγουράρει κει ένα ακόμη Ελληνικό νησί. Ο λόγος για την Άνδρο που βρίσκεται στο νούμερο 3 των επιλογών του αυστραλιανού ιστότοπου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.