Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Πάρος από το Βερολίνο στο Μιλάνο

Η Πάρος από το Βερολίνο στο Μιλάνο

Στο πλαίσιο της έντονης και συστηματικής προσπάθειας για διεθνή προβολή του νησιού μας Ο Δήμος Αντιπάρου συμμετείχε  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Βερολίνο, 8-12/3/2017 και στην Mediterranean Panorama – Στοκχόλμη, 18-19/03/2017.

Στην έκθεση της Γερμανίας τον Δήμο Αντιπάρου εκπροσώπησε ο κ. Αλέξ Σιφναιος ενώ Στη Σουηδία, το νησί μας εκπροσώπησε η Anna Wedeman.

(Το μοναδικό κόστος για τον δήμο μας ήταν τα έξοδα αποστολής του διαφημιστικού υλικού)

Ο Δήμος Αντιπάρου θα εξακολουθήσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια εντός και εκτός συνόρων ώστε το νησί μας, να διαφημιστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων, απόλυτα ασφαλής και υψηλής ποιότητας προορισμός για επισκέπτες από κάθε άκρη του κόσμου.

Ο Δήμος Αντιπάρου επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην έκθεση BIT – Μιλάνο, που θα πραγματοποιηθεί  02-04/04/2017 και στην έκθεση PANORAMA GREECE στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ που θα πραγματοποιηθεί 11-13/05/2017.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.