Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κλέβει τις εντυπώσεις η έκθεση κοσμήματος Helexpo – Ελλήνων Κόσμημα στο εκθεσιακό Κέντρο Metropiltan

Κλέβει τις εντυπώσεις η έκθεση κοσμήματος Helexpo – Ελλήνων Κόσμημα στο εκθεσιακό Κέντρο Metropiltan

Πανέμορφα κοσμήματα και εντυπωσιακές παρουσίες – Τουρίστες κατέκλυσαν το εκθεσιακό κέντρο και γοτεύτηκαν από το ελληνικό κόσμημα

Με άρωμα επιτυχίας άνοιξε την αυλαία της και φέτος η έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων με υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών στην πλειοψηφία των εκθεμάτων αλλά και εντυπωσιακά κομμάτια από το εξωτερικό την Παρασκευή παρουσία χιλιάδων επισκεπτών αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου αλλά και του επιχειρηματικού κλάδου.

Κομμάτια εντυπωσιακά, λίθοι πολύτιμοι, διαμάντια, βραχιόλια, σκουλαρίκια αλλά και ρολόγια άφησαν άφωνους όσους πέρασαν τι κατώφλι της έκθεσης ενώ εντυπωσιακά υψηλός ήταν και ο αριθμός των τουριστών που “μαγεύτηκε” από τη χλιδάτη έκθεση.

Εντυπωσιακές και οι παρουσίες όμως κοριτσιών και αγοριών που ανέλαβαν τη ξενάγηση στα περίπτερα όπως μαρτυρούν τα χαμογελα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Η έκθεση ρίχνει αυλαία αύριο Δευτέρα.

  

  

  

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.