Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Με το δεξί και στην Μόσχα

Με το δεξί και στην Μόσχα

Άυξηση στη προσέλευση ρώσων τουριστών αναμένει η Κρήτη

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που φτάνουν και από την Μόσχα σε συνέχεια του καλού κλίματος στην ΙΤΒ στο Βερολίνο.

Η προσέλευση είναι σημαντική, ενώ το Ελληνικό περίπτερο δέχεται πολλούς φίλους του Ελληνικού Τουρισμού. Όλες οι τουριστικές περιοχές της Ελλάδας περιμένουν τα καλύτερα τις επόμενες ώρες.

Την Κρήτη, τον αγαπημένο τους προορισμό στην Ελλάδα, θα επιλέξουν και φέτος για τις διακοπές τους οι Ρώσοι τουρίστες, οι οποίοι  αναμένεται να παρουσιάσουν αυξητική τάση κατά 15% σε σχέση με το 2016.

Να θυμίσουμε ότι το 2016  επισκέφθηκαν την Κρήτη 307.000 Ρώσοι.

Φέτος  περιμένουμε μια αύξηση έως 15%” είπε στο Holidaynews.gr  ο γενικός διευθυντής της ΤΕΖ TOUR Ελλάδας με έδρα το Ηράκλειο, κ. Μανώλης Απλαδενάκης.

Ο κ. Απλαδενάκης εξαιρετικά έμπειρος στην συγκεκριμένη αγορά ανέλυσε το προφίλ των Ρώσων  οι οποίοι προτιμούν ξενοδοχεία ως επί το πλείστον  τεσσάρων και πέντε αστέρων, με all inclusive πακέτα.

Η ΤEZ TOUR HELLAS αναμένεται να παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στις αφίξεις τουριστών όχι μόνο από την Ρωσία αλλά από όλες τις ανατολικές χώρες.

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.