Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Νέες επενδύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία

Νέες επενδύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία

Νέα πολυτελή ή και τύπου μπουτίκ ξενοδοχεία σχεδιάζουν να κατασκευάσουν επιχειρηματικοί όμιλοι σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας όπως είναι η Ρόδος, η Πάρος, η Αντίπαρος, η Ζάκυνθος και η Μάνη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, η εταιρεία Λινδιακά Ξενοδοχεία Α.Ε. στις αρχές της εβδομάδας εξασφάλισε την άδεια για την ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων σε έκταση 36 στρεμμάτων στη Λίνδο της Ρόδου.

Στην Πάρο, στη θέση Πούντα, η εταιρεία ΕΚΤΕΡ έχει αναλάβει την κατασκευή ξενοδοχείου σε έκταση της εταιρείας Ενεργειακός Κόμβος Α.Ε.

Επίσης, η εταιρεία Αντίπαρος Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. εξασφάλισε άδεια για την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας με πισίνες στην Αντίπαρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία Stone Village Resort A.E. προγραμματίζει την κατασκευή ξενοδοχείου 5 αστέρων με δυναμικότητα 90 κλινών στην περιοχή Καρδαμύλη του Δήμου Δυτικής Μάνης. Η μονάδα θα κατασκευασθεί σε έκταση 21 στρεμμάτων.

Η εταιρεία Χαρούδα Βίλατζ ΑΤΕΞΤΕ προχωρεί στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Στη Ζάκυνθο θα λειτουργήσει φέτος στα μέσα Μαΐου και η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα Lesante Blu.

Παράλληλα, άδεια χορηγήθηκε για τη δημιουργία, επίσης, στη Ζάκυνθο του διώροφου ξενοδοχείου κλασικού τύπου Seliria.

Στη Χάλκη ο Δήμος κατακύρωσε το αποτέλεσμα διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα στην εταιρεία Αρετάνασσα Ξενοδοχειακή και Εμπορική Ε.Ε.

Τέλος, ο Δήμος Καλαμάτας κατακύρωσε το αποτέλεσμα διαγωνισμού για την εκμίσθωση και αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου «Ξενοδοχείον Βασιλικόν», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο παραδοσιακού τύπου και με χρονική διάρκεια 25 ετών στην κ. Φρόσω Παπανικολάου.

Πηγή: Η Καθημερινή

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.