Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Νέες πτήσεις τσάρτερ για την Κρήτη

Νέες πτήσεις τσάρτερ για την Κρήτη

Οι επιπλέον πτήσεις που θα συνδέουν απευθείας τη Δρέσδη με το Ηράκλειο θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από τις 28 Ιουνίου έως και την 1η Νοεμβρίου.

Συνολικά ογδόντα έξι επιπλέον αεροπορικές συνδέσεις με το Ηράκλειο, την Κω και τη Φουερτεβεντούρα προσφέρει αυτό το καλοκαίρι ο όμιλος «Thomas Cook» εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Οι πτήσεις από το Πάντερμπορν προς τη Φουερτεβεντούρα θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα για την περίοδο από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Οκτωβρίου. Αντίστοιχα, οι επιπλέον πτήσεις που θα συνδέουν απευθείας τη Δρέσδη με το Ηράκλειο θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από τις 28 Ιουνίου έως και την 1η Νοεμβρίου.

Οι περισσότερες πρόσθετες πτήσεις θα έχουν προορισμό την Κω. Έτσι, από τις 13 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου, οι τουρίστες θα μπορούν να αναχωρούν από τη Λειψία και το Πάντερμπορν, κάθε Τρίτη και από την 1η Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου από τη Στουτγάρδη.

Πηγή: insider.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.