Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Οι Άραβες ψήφισαν Μύκονο και Σαντορίνη

Οι Άραβες ψήφισαν Μύκονο και Σαντορίνη

Έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον της Α.Ε. Al Qassimi, μέλους ενός εκ των έξι ισχυρότερων οικογενειών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και των συμβούλων του για τους κοσμοπολίτικους προορισμούς του Αγαίου.

Ο κ. Κώστας Σκαγιάς, αντιπρόσωπος Μυκόνου – Νησιών Αιγαίου Συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης ΙΤΒ, συναντήθηκε με μέλος της βασιλικής οικογένειας Al Qassimi, που κυβερνά δύο εκ των μεγαλυτέρων Eμιράτων στα ΗΑΕ, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθούν οι σύμβουλοί του για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη του 2017.

Ο κ. Σκαγιάς ενημέρωσε τους συμβούλους του αναλυτικά για την Μύκονο και τη Σαντορίνη, χωρίς να παραλείψει να τονίσει τις ομορφιές και των άλλων κυκλαδίτικων νησιών και της Κρήτης.

Ιδιαίτερη έμφαση, έδωσε, επίσης, στις πολυτελείς υπηρεσίες που παρέχουν οι Αιγαιοπελαγίτικοι προορισμοί, ικανές να ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, παρέχοντας τους μοναδικές εμπειρίες διαμονής και ψυχαγωγίας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.