Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Οι δέκα πόλεις με τις καλύτερες συγκοινωνίες στον κόσμο

Οι δέκα πόλεις με τις καλύτερες συγκοινωνίες στον κόσμο

Μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις στα δρομολόγια και κακές συνδέσεις; Όλες οι χώρες δεν έχουν το ίδιο δίκτυο συγκοινωνιών.

Το Business Insider συγκέντρωσε τις πόλεις με το καλύτερο δίκτυο για το 2017 και τις παρουσιάζει. Η αξιολόγηση βασίζεται σε κριτήρια όπως η κίνηση, η σύνδεση με αεροδρόμια και λιμάνια, ο συνωστισμός αλλά και οι παροχές που προσφέρουν όπως το τηλέφωνο και το ταχυδρομείο.

ΤΟΡ 5

Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η Σιγκαπούρη, που είναι διάσημη για το δίκτυό της, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο γρήγορα τρένα στον κόσμο, το MRT. Το MRT διαθέτει 106 σταθμούς και είναι το δεύτερο παλαιότερο δίκτυο της νοτιοανατολικής Ασίας.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται δύο γερμανικές πόλεις, η Φρανκφούρτη και το Μόναχο αντίστοιχα, με τα δίκτυά τους να κρίνονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά και στην… ώρα τους.

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι συγκοινωνίες της Κοπεγχάγης, οι οποίες θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες και φθηνές παγκοσμίως, καθώς με το ίδιο εισιτήριο ο επιβάτης έχει πρόσβαση σε τρένα, λεωφορεία και μετρό (όπως και σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες).

Το top 5 συμπληρώνει το Ντίσελντορφ, άλλη μια γερμανική πόλη, το δίκτυο συγκοινωνιών της οποίας διακρίνεται για την ταχύτητα και την αξιοπιστία του.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν:

6) Χονγκ Κονγκ και Λονδίνο
8) Σίδνεϊ
9) Αμβούργο, Βανκούβερ και Ζυρίχη

Πηγή: newmoney.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.