Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο Ελληνικός Τουρισμός στέλνει θετικά μηνύματα από το Βερολίνο

Ο Ελληνικός Τουρισμός στέλνει θετικά μηνύματα από το Βερολίνο

Σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, αυτή του Βερολίνου, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Τομέα Τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ , παρουσία του Γραμματέα του Τομέα, Μενέλαου Μποκέα.

Τα μηνύματα, για τη φετινή σαιζόν, εξακολουθούν να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Αυτό βέβαια κυρίως οφείλεται στις μεγάλες θυσίες των ανθρώπων που επενδύουν και εργάζονται στο Τουρισμό. Η κυβέρνηση από την άλλη, εγκλωβισμένη στο λαϊκισμό και στην παντελή έλλειψη σχεδίου ανάπτυξης, καθηλώνει την δυναμική του τουρισμού, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε αυτόν τον  τομέα.

Για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται  η συνδρομή της πολιτείας και κυρίως μια σειρά από  προοδευτικές πολιτικές επιλογές που θα θωρακίσουν την τουριστική βιομηχανία και θα ανοίξουν ακόμη περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε το διάλογο με τους φορείς του Τουρισμού και συνδιαμορφώνουμε μαζι τους τις προτάσεις μας για μια ποιοτικότερη και αποδοτικότερη τουριστική βιομηχανία.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.