Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Πάσχα στη Σύρο: Η “Αρχόντισσα” των Κυκλάδων μας υποδέχεται στη μεγαλύτερη γιορτή της(βίντεο)

Πάσχα στη Σύρο: Η “Αρχόντισσα” των Κυκλάδων μας υποδέχεται στη μεγαλύτερη γιορτή της(βίντεο)

Εδώ και αιώνες δυο διαφορετικοί θρησκευτικοί κόσμοι συμβιώνουν αρμονικά στην καρδιά του Αιγαίου, στη Σύρο. Με αριστοκρατική καταγωγή και φινέτσα, το γοητευτικό νησί των Κυκλάδων παραδίδει κάθε χρόνο τα “κλειδιά” του αρχοντικού της στην μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα, και “φιλοξενεί” τον κοινό εορτασμό του από Ορθόδοξους και Καθολικούς πιστούς. Η Σύρος, αποτελώντας μια από τις λίγες γωνιές αρμονικής θρησκευτικής συνύπαρξης του πλανήτη, στέλνει μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και μας προσκαλεί σε μια εμπειρία μοναδική και ασυναγώνιστη.

Η μυσταγωγική διάθεση του νησιού αυτών των ημερών αποτυπώνεται στα 2:30 λεπτά της ταινίας της Σύρου και μας μυεί στον δικό της ιδιαίτερο κόσμο. Κατανυκτική ατμόσφαιρα που “ντύνεται” με τη μυρωδιά των θυμιαμάτων και των αρωμάτων της φύσης. “Θλιμμένα” χρώματα που έρχονται σε γλυκιά αντίθεση με τα φωτεινά φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια της Ερμούπολης. Θεϊκές ψαλμωδίες που εμπλουτίζονται από τους ήχους της θάλασσας. Γαλήνη και ταπεινότητα που συγκλονίζουν την ηρεμία του νησιού. Εντυπωσιακοί επιτάφιοι που οδηγούν τους ανθρώπους στο σημείο εκείνο που όλοι μαζί γίνονται ένα. Φωτισμένα αρχοντικά, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ευλαβικοί ύμνοι και καθηλωτική φύση χαρίζουν σε κατοίκους και επισκέπτες μια πραγματική ανάταση ψυχής.

Με βασικό όχημα την ταινία, η Marketing Greece έχει σχεδιάσει μια πολυεπίπεδη ψηφιακή καμπάνια προβολής η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει διάρκεια έξι (6) εβδομάδων. Η ολοκληρωμένη ψηφιακή καμπάνια περιλαμβάνει στοχευμένες ενέργειες με ψηφιακά αφιερώματα στο Discovergreece.com, σχεδιασμό και υλοποίηση Pick & Win διαγωνισμού, social media campaign και στοχευμένο digital advertising plan, με στόχο την προώθηση των ξεχωριστών εμπειριών που μπορεί να προσφέρει η Σύρος στο ταξιδιωτικό κοινό.

Η δράση προβολής της Σύρου υλοποιείται από τη Marketing Greece στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την προώθηση και αποτελεσματική προβολή των προορισμών της Περιφέρειας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.