Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στα Ιεροσόλυμα ο Δήμαρχος Ρόδου

Στα Ιεροσόλυμα ο Δήμαρχος Ρόδου

Στην ιστορική τελετή των εγκαινίων του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα που παραδόθηκε στους πιστούς παρουσία των ηγετών των Τριών Εκκλησιών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος προσκεκλημένος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Στην τελετή παρέστη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, θρησκευτικοί ηγέτες των Τριών Εκκλησιών, πολιτικοί εκπρόσωποι του Ισραήλ και της Ιορδανίας, καθώς και οι επιχειρηματίες Ευτύχιος Βασιλάκης και Ιβάν Σαββίδης, με τους οποίους ο δήμαρχος είχε εγκάρδια συνομιλία.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ακολούθησε η παρουσίαση της μελέτης και των εργασιών του έργου της αναστήλωσης από την συμπατριώτισσα μας καθηγήτρια του ΕΜΠ Τόνια Μοροπούλου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη λαμπρή εκδήλωση που προηγήθηκε στη Ρόδο την 6η Μαρτίου στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πατριάρχη Ιεροσολύμων, η οποία χαρακτηρίστηκε προπομπός της σημερινής τελετής.

Have your say!

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.