Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στην τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης ο σύλλογος επιχειρηματιών “Ιάρδανος”

Στην τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης ο σύλλογος επιχειρηματιών “Ιάρδανος”

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά “Ο Ιάρδανος”, μαζί με το Δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, με τη συνδρομή και του Επιμελητηρίου Χανίων, προκειμένου να συμμετάσχει στην διεθνή τουριστική έκθεση Mediterranean Panorama.

Την αποστολή συνοδεύουν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Ρόδο”, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Μαθιουδάκη. Ο Σύλλογος θα λειτουργήσει στο περίπτερο του Πλατανιά ένα παραδοσιακό καφενείο, θέλοντας με αυτό να δώσει στους επισκέπτες μία μικρή νότα από τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.

Η έκθεση Mediterranean Panorama αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες Σουηδούς  και φέτος επικεντρώνεται -για πρώτη φορά- στην προβολή των χωρών της Μεσογείου ως τουριστικών προορισμών για τους Σκανδιναβούς και ειδικά για τους Σουηδούς, δίνοντας επίσης έμφαση στον πολιτισμό και τη γαστρονομία.

Είναι η τέταρτη φορά που διοργανώνεται η συγκεκριμένη έκθεση, ωστόσο οι τρεις πρώτες είχαν την ονομασία Grekland Panorama και ήταν αφιερωμένες αποκλειστικά στη χώρα μας.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν, εκτός της Ελλάδας, η Μάλτα, η Κύπρος, το Ισραήλ, το Μαρόκο, η Ιταλία, το Μαυροβούνιο, η Κροατία, η Τυνησία, καθώς και επιχειρήσεις από την Ισπανία και την Τουρκία.

Υποστηρίζεται δε από τους μεγαλύτερους tour operators της Σκανδιναβίας, όπως οι Apollo, TUI, VING, Solresor, Airtours, TEMA Resort, Jambo Tours, Grand Tours, Favorit Resor, Detur.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου. Η αποστολή θα παραμείνει στη Στοκχόλμη μέχρι τη Δευτέρα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι από αύριο θα υπάρχει στη διάθεσή σας οπτικοακουστικό υλικό από το κανάλι του “Ιάρδανου” στο YouTube, στη διεύθυνση https://goo.gl/EmQXZ0

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.