Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συνεργασία Ρώσων και Ελλήνων Σπουδαστών Τουρισμού

Συνεργασία Ρώσων και Ελλήνων Σπουδαστών Τουρισμού

Στο Δήμαρχο η Ρώσικη αντιπροσωπεία.

Το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, επισκέφτηκε το πρωί στο Δημαρχείο η δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία από σπουδαστές και καθηγητές της επαγγελματικής σχολής Mozhaysk της Ρωσίας που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους σπουδαστές και τους καθηγητές τους και αναφέρθηκε στις προσπάθειες των προηγούμενων χρόνων, από τη θέση του ως αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, να ξεκινήσει και να συνεχιστεί η συνεργασία με τη Βασική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου η οποία ωστόσο μέχρι και σήμερα ακόμα συνεχίζει να είναι άτυπη.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού, στο πλαίσιο προγραμματισμένης  συνεργασίας που είχε με το δήμαρχο Ρόδου, παρόντες ήταν ακόμα ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου,  ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Γιάννης Κορωναίος και ο διευθυντής του ΙΕΚ Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού Παναγιώτης Κουντούρης.

Ο κ. Χατζηδιάκος, δήλωσε ότι τα σεμινάρια συμβάλουν στην αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης των σπουδαστών της Σχολής και με δεδομένο ότι στηρίζονται κι από τη ΓΣΕΕ εκπαιδεύουν για το σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα.

Ο κ. Χατζηδιάκος και ο διευθυντής τη Σχολής Vladislav Novikov που αριθμεί 1.200 σπουδαστές, τόνισαν ότι με βάση και το ενδιαφέρον Ρώσων κυβερνητικών παραγόντων, η συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί και με την αποστολή σπουδαστών από τη Ρόδο στη Ρωσία, για την εκπαίδευση και κατάρτισή τους.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.