Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τα νέα, χειροποίητα αναψυκτικά της Franklin & Sons

Τα νέα, χειροποίητα αναψυκτικά της Franklin & Sons

Τα νέα προϊόντα της Franklin & Sons παρουσιάζει η αντιπρόσωπος εταιρεία σε Ελλάδα,Τουρκία και Βαλκάνια DeliPick Food Trading & Retail Services P.C.

Τα προϊόντα της Franklin & Sons εισήχθησαν στην αγορά το 1886 όταν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Franklin, άρχισαν να πωλούν την χειροποίητη γκάμα των αναψυκτικών τους από το μικρό ζαχαροπλαστείο της οικογένειας στην οδό 171 High Street, Rickmansworth του Λονδίνου.

Πάνω από 100 χρόνια αργότερα, η επιτυχία τους αντικατοπτρίζεται στην σημερινή γκάμα αναψυκτικών και tonics, που συνδυάζει μοναδικά συστατικά, αναδεικνύοντας έτσι την εξαιρετική, φυσική, αναζωογονητική γεύση των Franklins.

Το καθένα από τα είδη της εταιρείας έχει σαν βάση το εξαιρετικό μεταλλικό νερό που πηγάζει από τις πηγές του Staffordshire, το οποίο αναδεικνύει τις γεύσεις του κάθε αναψυκτικού ή tonic και επιτρέπει τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις να γίνουν διακριτές.

Τα χειροποίητα επίσης τονωτικά και premium Franklin & Sons, tonics και mixers, αποτελούν ένα τέλειο συνοδευτικό αλλά και απαραίτητο συστατικό για την δημιουργία εξαιρετικών εμπνευσμένων cocktails.

Όλα τα αναψυκτικά και τα tonics της Franklin & Sons χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά και πραγματικά εκχυλίσματα φρούτων, δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και γλουτένη

Δείτε αναλυτικά τα εδώ τα ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2017 της Franklin & Sons αλλά και στη σελίδα της εταιρείας στο facebook 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.