Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τα οινοποιεία της Βορείου Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους

Τα οινοποιεία της Βορείου Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Mαΐου 2017 τα οινοποιεία του οινοτουριστικού δικτύου “Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος” θα έχουν ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ και θα περιμένουν, όπως κάθε χρόνο, με ιδιαίτερες προετοιμασίες για τους φίλους του κρασιού, μικρούς και μεγάλους και ξεχωριστό πρόγραμμα για όλους.

Η εορταστική αυτή ανοιξιάτική εκδήλωση πραγματοποιείται από το 2005 με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες να περιμένουν αυτό το γεγονός και να προγραμματίζουν έγκαιρα τις οινικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν.

Οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», ετοιμάζονται να υποδεχθούν το σαββατοκύριακο 27 και 28/5 τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα οινοποιεία που θα συμμετέχουν και τις εκδηλώσεις που το καθένα προγραμματίζει θα αναρτηθούν στις αρχές Μαΐου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.