Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το ACT «απαντά» στη κρίση με Πολιτισμό και Τουρισμό

Το ACT «απαντά» στη κρίση με Πολιτισμό και Τουρισμό

Ημερίδα με τίτλο «Πολιτισμός και Τουρισμός για την οικονομική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της κρίσης», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στις εγκαταστάσεις της ​Bissell Library του American College of Thessaloniki

Εισηγητές της ημερίδας είναι έγκριτοι ακαδημαϊκοί, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου του πολιτισμού και του τουρισμού, πρόεδροι φορέων και υψηλόβαθμοι δημόσιοι λειτουργοί.

Η ημερίδα αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων και ενεργειών που έχουν ως σκοπό το συγκερασμό της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, διατηρώντας την αρχή της αυθεντικότητας, ως όχημα για τη ρήξη με τα ποικίλα παράγωγα της κρίσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της, θα αναζητηθούν λύσεις υπό το πρίσμα του πολιτισμού και του τουρισμού, αγκαλιάζοντας τις κοινωνικές ανάγκες και την αξιοποίηση καινοτόμων παρεμβάσεων και εναλλακτικών τρόπων δράσης. Θα τονιστεί ιδιαίτερα η σημασία της συνεργασίας, της δικτύωσης, της υποστήριξης των τοπικών ομάδων σε συνδυασμό όμως με την εξωστρέφεια και το άνοιγμα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

·        Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 10.00 και θα ολοκληρωθούν στις 14.30

·        Η είσοδος είναι ελεύθερη και δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.