Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

10th Lyttos Beach ITF Pro Circuit: Το παγκόσμιο Τένις στο Lyttos Beach

10th Lyttos Beach ITF Pro Circuit: Το παγκόσμιο Τένις στο Lyttos Beach

Ένας μήνας συναρπαστικού θεάματος τένις – Άσοι και καρφώματα στη Χερσόνησο Κρήτης

Έναν ολόκληρο μήνα συναρπαστικού θεάματος τένις ετοιμάζεται να προσφέρει στους φίλους του αθλήματος στην Κρήτη το 10th Lyttos Beach ITF Pro Circuit που ξεκινά την Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Το διεθνές τουρνουά διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Lyttos Beach (Χερσόνησος Κρήτης), όπως τα δύο προηγούμενα έτη, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Τένις (ΕΦΟΑ), σε συνεργασία με το Ace Tennis Academy.

Το 10th  Lyttos Beach ITF Pro Circuit είναι σημαντικό όχι μόνο για την Κρήτη αλλά και για όλη την Ελλάδα καθώς παίζει σημαντικό ρόλο για την άνοδο των αθλητών στην Παγκόσμια κατάταξη. Θα λάβουν μέρος αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο, αλλά και Έλληνες αθλητές οι οποίοι έχουν την ευκαιρία μέσα απ’ το μοναδικό αυτό Τουρνουά που γίνεται στην χώρα μας, να ανελιχθούν στην Παγκόσμια κατάταξη.

Με βάση το πρόγραμμα θα διεξαχθούν πέντε (5) εβδομαδιαία Τουρνουά από τις 6 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου 2017, με συνεχές θέαμα τένις καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Κάθε Σαββατοκύριακο θα διεξάγονται οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες της τρέχουσας εβδομάδας καθώς και οι προκριματικοί αγώνες της επόμενης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δωθεί η ευκαιρία σε όποιον αγαπάει τον αθλητισμό, να παρακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ, αθλητές τένις υψηλού επιπέδου να προφέρουν θέαμα με απαράμιλλη τεχνική στο τένις, αλλά και να υποστηρίξει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών.

Στοιχεία Διοργάνωσης

Lyttos Beach – Χερσόνησος Ανάληψη

Διάρκεια διοργάνωσης: 6/3/2017 – 9/4/2017

Ώρες αγώνων: 9π.μ. – 3 μ.μ.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.