Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

TOURISM AWARDS 2017: Στις 21 Μαρτίου η μεγάλη βραδιά του ελληνικού τουρισμού!

TOURISM AWARDS 2017: Στις 21 Μαρτίου η μεγάλη βραδιά του ελληνικού τουρισμού!

Με σύνθημα «Έχετε κάτι να μοιραστείτε;» η τελετή απονομής των Tourism Awards 2017 θα  πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Athenaum InterContinental. Παρουσιαστές της βραδιάς που θα αναδείξει τις κορυφαίες επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Τζένη Μελιτά.

Στην τέταρτη ετήσια διοργάνωση, η υποβολή υποψηφιοτήτων αυξήθηκε κατά 24%,  ενώ έντονος υπήρξε ο ανταγωνισμός σε νέες και ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης όπως: Destination Branding, Guest Experience και Tourist Attraction.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ανέλαβε φέτος η Μάγια Τσόκλη, ενώ ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής συγκαταλέγονται σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Τσεκλένης. Η επιτροπή εμπλουτίστηκε επίσης με ειδικούς σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης όπως οι: Νατάσσα Αντωνοπούλου, Κώστας Βογιατζής, Χρύσα Κακιώρη, Michel Massadakis, Μιχάλης Μωραΐτης, Γιώργος Πίττας και Δρ. Μαριάννα Σιγάλα .

Σχετικά με το ρόλο και τη σημασία των βραβείων, η Πρόεδρος Μάγια Τσόκλη δήλωσε: «Μέσα στο ομιχλώδες περιβάλλον των  τελευταίων χρόνων, ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί ένα ηλιόλουστο ξέφωτο. Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, οι προκλήσεις κινητοποίησαν τον κλάδο που δείχνει μία πρωτόγνωρη μαχητικότητα, τολμά την καινοτομία, κτίζει συνέργειες, επενδύει στην ποιότητα και την αειφορία, αναδεικνύει το καλό πρόσωπο της Ελλάδας που επιμένει και δημιουργεί.

Η κριτική επιτροπή των Tourism Awards στέκεται δίπλα σε αυτόν τον –εθνικό, θα ’λεγε κανείς-  αγώνα, επιβραβεύοντας την αριστεία και τις επιτυχημένες πρακτικές, επιβραβεύοντας ηθικά τις άξιες προσπάθειες, ανεβάζοντας τον πήχη του παρεχόμενου προϊόντος και υποστηρίζοντας τον ευγενή ανταγωνισμό.

Πιστεύω πραγματικά στη σημασία των Tourism Awards, αφού οι βραβευμένες επιχειρήσεις όχι μόνο αποκτούν ένα ακόμη αντικειμενικό και αξιοποιήσιμο παράσημο στη φαρέτρα τους, αλλά λειτουργούν και ενθαρρυντικά, ως πηγή έμπνευσης για τους νεότερους».

Πηγή: ethnos.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.