Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

TripAdvisor: Διεθνείς διακρίσεις για Ρόδο, Κρήτη, Σαντορίνη

TripAdvisor: Διεθνείς διακρίσεις για Ρόδο, Κρήτη, Σαντορίνη

Η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Ρόδος απέσπασαν, χθες, ως προορισμοί κορυφαίες διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο για τη φετινή τουριστική περίοδο από την TripAdvisor, μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό Οργανισμό στον κόσμο.

Ειδικότερα, με βάση τις κριτικές των χρηστών της TripAdvisor η Κρήτη κατέλαβε την 6η θέση στη λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για το 2017, ενώ στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα κατέλαβε την 4η θέση.

Επίσης, στη λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη η Ελλάδα είχε άλλες δύο παρουσίες, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο που κατέλαβαν τη 16η και την 18η θέση αντίστοιχα.

Οι 3 ελληνικοί προορισμοί που περιελήφθησαν στις παραπάνω λίστες εκτιμάται ότι θα πρωταγωνιστήσουν φέτος σε επίπεδο αύξησης του αριθμού των τουριστών που αναμένει η χώρα.

Τις 3 πρώτες θέσεις στην παγκόσμια λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς κατέλαβαν το Μπαλί, το Λονδίνο και το Παρίσι, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα το Λονδίνο, το Παρίσι και η Ρώμη.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.