Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Απίστευτο: Θα βάλουν τους πυροσβέστες σε κοντέινερ!

Απίστευτο: Θα βάλουν τους πυροσβέστες σε κοντέινερ!

Πρωτοτυπεί για ακόμα μια φορά το ελληνικό κράτος με το να αποφασίσει ότι η ιδανικότερη λύση που έχει προκύψει στο πρόβλημα με την στέγαση των πυροσβεστών σε Μύκονο και Σαντορίνη είναι να τους βάλει σε κοντέινερ!

Θα φιλοξενούνται επτά πυροσβέστες σε κάθε κοντέινερ, κυρίως όσοι έχουν δηλώσει πως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν από την τσέπη τους για να νοικιάσουν κάποιο διαμέρισμα.

Τα κοντέινερ που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Ηolidaynews.gr αφίχθηκαν στην Μύκονο την περασμένη Κυριακή και τοποθετήθηκαν σε χώρο του αεροδρομίου του νησιού το οποίο οι εργασίες ανακαίνισης του αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβρη σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει η Fraport.

Κάποια από τα κοντέινερ θα χρησιμοποιηθούν και ως γραφεία αφού το αεροδρόμιο δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για να παρέχει ούτε καν τα απαραίτητα στους πυροσβέστες.

Παρόμοια κοντέινερ αφίχθηκαν και στην Σαντορίνη όπου κι εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα με την φιλοξενία των πυροσβεστών.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στη Σκιάθο όπου υπάρχει μόνο ένα ράντζο και ένας καναπές για την ….φιλοξενία 9 ανδρών !

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.