Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό: Αναστολή οικοδομικών εργασιών στο Cavo Tagoo αποφάσισε η εισαγγελέας

Αποκλειστικό: Αναστολή οικοδομικών εργασιών στο Cavo Tagoo αποφάσισε η εισαγγελέας

Μαίνεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εισαγγελίας Σύρου και ξενοδόχων της Μυκόνου με αφορμή τα αυθαίρετες επεκτάσεις των επιχειρήσεων τους.

Μετά το Santa Marina ήρθε η σειρά του Cavo Tagoo να έρθει αντιμέτωπο με τις συνέπειες του Νόμου καθώς έπειτα από απόφαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Σύρου, επεβλήθη αναστολή της άδειας των οικοδομικών εργασιών που βρίσκονταν σε εξέλιξη στο γνωστό ξενοδοχείο.

Είχε προηγηθεί σωρεία καταγγελιών στην Υπηρεσία Δόμησης Μυκόνου «για παράνομες εργασίες» ενώ για το θέμα είχε επιληφθεί και ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου που έτυχε να περνάει μπροστά από το ξενοδοχείο συμμετέχοντας σε αγώνα δρόμου.

Μάλιστα η εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε να υπάρχει μόνιμα ένα περιπολικό όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να βεβαιωθεί ότι οι εργασίες δεν θα συνεχιστούν.

Παραμένει άγνωστο τι θα πράξει ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής επιχείρησης που κινδυνεύει πλέον να χάσει την φετινή τουριστική σεζόν αφού σύμφωνα με πληροφορίες του holidaynews το Cavo Tagoo αυτή την περίοδο και τουλάχιστον έως τις αρχές Ιουνίου δεν δέχεται κρατήσεις.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.