Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Δύο κρουαζιερόπλοια με 1700 επιβάτες “άνοιξαν” τη σεζόν στα Χανιά

Δύο κρουαζιερόπλοια με 1700 επιβάτες “άνοιξαν” τη σεζόν στα Χανιά

Πρεμιέρα σήμερα για τον τουρισμό κρουαζιέρας στα Χανιά για το 2017 με δύο κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Σούδας

Πρεμιέρα χθες για τον τουρισμό κρουαζιέρας στα Χανιά για το 2017 με δύο κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Σούδας, το πολυτελές Pacific Princess της εταιρείας Princess Cruises και το Thomson Celebration της εταιρείας Thomson Cruises.

Το κρουαζιερόπλοιο Pacific Princess με 604 επιβάτες, κατέφθασε στις 8:00 στο λιμάνι της Σούδας, αντί για το Ενετικό Λιμάνι όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, προερχόμενο από την Ρόδο και αναχώρησε στις 17:00 με προορισμό την Ζάκυνθο.

Το κρουαζιερόπλοιο Thomson Celebration με 1.164 επιβάτες κατέφθασε στις 9:00 στο λιμάνι της Σούδας προερχόμενο από την Άκαμπα της Ιορδανίας και αναχώρησε στις 18:00 με προορισμό την Βαλέτα της Μάλτας.

Επισημαίνεται ότι η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Pacific Princess στα Χανιά αποτελεί μέρος της παγκόσμιας κρουαζιέρας (world cruise) που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Princess Cruises με μεγάλη επιτυχία, όπου για 4 σχεδόν μήνες (112 μέρες) οι επιβάτες του κάνουν το γύρο του κόσμου επισκεπτόμενοι τις 5 ηπείρους και τις 7 θάλασσες.

Όλα τα λιμάνια, που εντάσσονται στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης κρουαζιέρας είναι επιλεγμένα και αντιπροσωπευτικά της ευρύτερης περιοχής, όπως στην περίπτωση αυτή της Ν.Α. Μεσογείου και της Ελλάδας. Τα λιμάνια που έχουν συμπεριληφθεί από τη χώρα μας είναι μόνο τα Χανιά, η Ρόδος και η Ζάκυνθος.

Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία Princess Cruises επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά τον Απρίλιο του 2016, πάλι με το πλοίο Pacific Princess ως μέρος της παγκόσμιας κρουαζιέρας, ενώ για το 2017 πλοία της εταιρείας θα επισκεφθούν τα Χανιά ακόμα 4 φορές.

Πηγή: Flashnews.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.