Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Με τέσσερις κοντινούς προορισμούς θα εγκαινιάσει το πτητικό της πρόγραμμα η νέα Cyprus Airways

Με τέσσερις κοντινούς προορισμούς θα εγκαινιάσει το πτητικό της πρόγραμμα η νέα Cyprus Airways

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τα εμπορικά δικαιώματα πτήσεων (commercial license) και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία οριστικοποίησης του προγράμματος της, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ειδικότερα, η έναρξη του πτητικού προγράμματος της εταιρείας αναμένεται να εφαρμοστεί σε δυο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του ’17. Η εταιρεία, διαθέτοντας ένα αεροσκάφος Α319 θα πραγματοποιεί πτήσεις σε τέσσερις κοντινούς προορισμούς, καθώς και ναυλωμένες πτήσεις.

Το φθινόπωρο του ’17 θα ανακοινωθεί το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο θα πάρει σάρκα και οστά κατά τη δεύτερη φάση ανάπτυξης, δηλαδή το Μάρτιο του 2018. Σε αυτή την προσπάθεια, θα συμβάλει και η έλευση του δεύτερου Α319 (αρχές 2018) ενώ αναλόγως της κίνησης που θα προκύψει, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του ’18 να επιστρατευθεί και τρίτο αεροσκάφος.

Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, η εταιρεία στοχεύει να διευρύνει την ποικιλία των προορισμών που υπάρχουν, ώστε να συμβάλει και στην ανάπτυξη του κυπριακού τουριστικού προϊόντος.

Όπως μας αναφέρθηκε πάντως, η ανάπτυξη της Cyprus Airways θα γίνει με σταθερά και προσεκτικά βήματα. “Ως ο διαχειριστής της επωνυμίας του εθνικού αερομεταφορέα, η εταιρεία μας νιώθει την υποχρέωση να διασφαλίσει το brand και έτσι επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία μιας δυνατής και αξιόπιστης αερογραμμής για την οποία να είναι οι Κύπριοι περήφανοι, προσφέροντας ασφαλείς και ευχάριστες πτήσεις από και προς την Κύπρο”.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.