Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ξεκινά δρομολόγια για Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη το «Νήσος Σάμος»

Ξεκινά δρομολόγια για Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη το «Νήσος Σάμος»

Η HSW ενισχύει την παρουσία της στις Κυκλάδες

Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση δύο δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιου του διαγωνισμού της Τράπεζας Πειραιώς για την πώληση του 40,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Hellenic Seaways (HSW) το οποίο ελέγχει η εταιρεία, παρουσίασε σήμερα Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου το νέο δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Σάμος» από Πειραιά για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη από 31 Μαρτίου.

Οπως ειπώθηκε η HSW ενισχύει την παρουσία της στις Κυκλάδες με συμβατικό πλοίο, το επιβατηγό – οχηματαγωγό «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» που πλέον θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο της γραμμής, έχει μήκος 192,91 μέτρα, πλάτος 29,40 μέτρα ενώ μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια 2.210 επιβάτες και 750 οχήματα. Το πλήρωμα του είναι 99 ναυτικοί.

To «Νήσος Σάμος» θα αναχωρεί 4 φορές την εβδομάδα στις 16.30 από την Πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά με τελικό προορισμό το λιμάνι Αθηνιός της Σαντορίνης στις 01.20 ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Από 16 Ιουνίου το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 23.55 με άφιξη στην Σαντορίνη στις 08.55

Ο κ. Αντώνης Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση επιστρέφουμε σήμερα στη γραμμή Πειραιά -Πάρου-Νάξου-Σαντορίνης, μετά από τη μακροχρόνια απουσία μας. Πολλώ δε μάλλον με το «Νήσος Σάμος», ένα πλοίο στο οποίο επενδύσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ, από ίδια κεφάλαια, για την πλήρη μετασκευή του στα Ναυπηγεία Περάματος με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέχρι σήμερα στο Αιγαίο. Στην Hellenic Seaways, είναι αδιαπραγμάτευτο καθήκον μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται για τη μεταφορά του, αλλά και να στηρίζουμε την εγχώρια οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες, με κάθε ευκαιρία.»

Σημείωσε ακόμη πως είναι ένα ευρύχωρο πλοίο όπου ο επιβάτης μπορεί να κινηθεί άνετα σε όλους τους χώρους ενώ έχει τη δυνατότητα να κάνει βόλτα από την πρύμνη προς την πλώρη και αντίστροφα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.