Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ξενοδοχεία του Cyan group of hotels συμμετέχουν στη δράση “Let’s do it Greece”

Ξενοδοχεία του Cyan group of hotels συμμετέχουν στη δράση “Let’s do it Greece”

To Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία, ξενοδοχεία του ομίλου Cyan group of hotels, συμμετείχαν ενεργά στη δράση “Let’s Do It Greece”.  

Στόχος της ενέργειας ήταν να ευαισθητοποιηθούν πολίτες σε όλη τη χώρα και να μοιραστούν το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν και να την ομορφύνουν  με διάφορες ενέργειες σε περισσότερα από 1.000 σημεία.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο Apollonia Beach Resort & Spa, οι μαθητές και καθηγητές του ΓΕΛ Γαζίου μαζί με το προσωπικό του ξενοδοχείου συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας.

Την Κυριακή 2 Απριλίου, το Sitia Beach City Resort & Spaσυμμετείχε στην δράση φυτεύοντας  λεβάντα  μαζί με τοπικό σύλλογο της πόλης.

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας βρέθηκαν σε ρυθμούς «Let’s Do It Greece».

Cyan group of hotels

Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa 5 * με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4 * με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5 * με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα-Ηρακλείου και στην Σητεία.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.