Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Πολυτελής θαλαμηγός στο λιμάνι της Ρόδου

Πολυτελής θαλαμηγός στο λιμάνι της Ρόδου

Ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα και διαθέτει… έξι πισίνες

Η πολυτελής θαλαμηγός “Ocean Victory” του Ρώσου μεγιστάνα Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια, κατέπλευσε την Τετάρτη το μεσημέρι στο νησί της Ρόδου όπου αναμένεται να παραμείνει εδώ για περίπου δέκα μέρες.

Το πλωτό «παλάτι»- το δέκατο ακριβότερο στον κόσμο- που μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα και 65 μέλη πληρώματος, είχε βρεθεί στη Ρόδο και πέρσι τέτοια περίοδο ενώ αμέσως μετά είχε βρεθεί στο νησί της Πάρου και της Μυκόνου.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory, μήκους 140 μέτρων, κοσμεί από την Τετάρτη το μεσημέρι το τουριστικό λιμάνι του νησιού, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν.

Η θαλαμηγός, ιδιοκτησίας του 68χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου, κατασκευής 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία από τον Alberto Pindo και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Διαθέτει επτά καταστρώματα, έξι πισίνες, χώρο για ελικόπτερο, τζακούζι, γυμναστήριο, και δεκάδες ακόμη ανέσεις για όσους φιλοξενούνται στο χώρο της.

Ο Viktor Rashnikov το 2007 βρισκόταν στην 104η θέση στη λίστα Forbes. Διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σιδήρου στη Ρωσία, ενώ έχει εκλεχθεί τρεις φορές στις εκλογές της χώρας του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Η θαλαμηγός, που βρίσκεται από την Τετάρτη στο νησί των Ιπποτών, έχει έρθει με 65 άτομα προσωπικό, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να έρθει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την παρέα του, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Δεν αποκλείεται μετά το πέρας των διακοπών του στο νησί μας, να αναχωρήσει για άλλα ελληνικά νησιά όπως και πέρσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο τέτοιου μεγέθους θαλαμηγοί να  προσεγγίζουν το λιμάνι μας, εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς!

Πηγή: εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ / rodiaki.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.