Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς τρέχουμε στο «Sifnos Run»

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς τρέχουμε στο «Sifnos Run»

Ο Δήμος Σίφνου και το Sifnos House υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου στη Σίφνο με την ονομασία «Sifnos Run», την Κυριακή 30 Απριλίου στις 10 το πρωί.

Η Σίφνος υποδέχεται τους φίλους δρομείς οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές της πατρίδας του Νικόλαου Τσελεμεντέ, των ποιητών και της κεραμικής τέχνης.

Ο Αγώνας αποτελεί μέρος των διοργανώσεων που συμμετέχει η “MARATHON TEAM GREECE by MARIA POLYZOU” για την υποστήριξη στο «Σύλλογο Όραμα Ελπίδας».

Οι αθλητές θα δοκιμάσουν τα όριά τους σε τρεις διαδρομές, μία των 10χλμ.  που ξεκινάει από τις Καμάρες, το λιμάνι του νησιού και φτάνει ως την Απολλωνία (Χώρα) με υψομετρική διαφορά περίπου 160 μέτρα, μια εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή όπου εναλλάσσονται το αιγαιοπελαγίτικο φωτεινό γαλάζιο με τις ξερολιθιές.

Η δεύτερη, είναι η πιο ήπια διαδρομή των 5 χλμ., καθώς και τα 1000 μ. για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα και τις συμμετοχές στο www.sifnosrun.gr.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.