Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Φτάνει η ωρα για το Φόρουμ της Tez Tour στη Ρόδο!

Φτάνει η ωρα για το Φόρουμ της Tez Tour στη Ρόδο!

Στην τελική ευθεία είναι πλέον οι προετοιμασίες του δεύτερου τουριστικού forum της ΤΕΖ TOUR με θέμα «Οι ανατολικές αγορές – Μύθοι & πραγματικότητα – Προοπτικές για την διετία 2017 – 2018»

Οι εργασίες του φορουμ θα πραγματοποιηθούν στις 6/5/17 στην Ρόδο με αφορμή και τα δέκα χρόνια παρουσίας της εταιρίας στο νησί.

Το forum πραγματοποιείται με την συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων του τουριστικού κλάδου, της αυτοδιοίκησης,αλλά και πολλών συναρμόδιων φορέων και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Φορείς του Ελληνικού τουρισμού τόσο από τον επιχειρηματικό όσο και από τον πολιτικό χώρο, θα συμμετάσχουν στην συνάντηση αυτή, παρουσιάζοντας, συζητώντας και αναλύοντας τις προοπτικές των ελπιδοφόρων αγορών της ανατολικής Ευρώπης.

Προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων η Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά,ο υφυπουργός Νησιωτικής πολιτικής κος Σαντοριναίος,και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Επίσης οι Βουλευτές και οι τοπικοί φορείς της Δωδεκανήσου.

Το φόρουμ όπως και πέρσι που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη,θα παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι απ όλη της Ελλάδα που θα βρεθούν στην Ρόδο για τις εργασίες του φόρουμ.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.