Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

H Ellinair αυξάνει τις συνδέσεις Ρωσία – Ηράκλειο για το 2017

H Ellinair αυξάνει τις συνδέσεις Ρωσία – Ηράκλειο για το 2017

Πέντε νέες συνδέσεις με την Ελλάδα προσφέρει στο επιβατικό κοινό της Ρωσίας αυτή τη χρονιά η θυγατρική του ομίλου Μουζενίδη, Ellinair, αυξάνοντας το πτητικό της πρόγραμμα κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.

Πρόκειται για τις συνδέσεις Μόσχα-Καβάλα, Αγία Πετρούπολη-Καβάλα, Βόλγκογκραντ-Ηράκλειο, Mineralnye Vody-Ηράκλειο, Τιουμέν-Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, το 2017 η σύνδεση Μόσχα-Ρόδος της Mouzenidis Travel θα εκτελείται για πρώτη φορά με την Ellinair.Αυτό το καλοκαίρι, η Ellinair θα πετά από τη Μόσχα προς τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, το Ηράκλειο, την Αθήνα, τον Άραξο, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Ρόδο.Από την Αγία Πετρούπολη οι προγραμματισμένες πτήσεις περιλαμβάνουν συνδέσεις με τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, το Ηράκλειο, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα.

Οι τουρίστες από τις νότιες περιοχές της Ρωσίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση πακέτου διακοπών στην Ελλάδα με πτήσεις από το αεροδρόμιο του Κρασνοντάρ (Mineralnye Vody) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο και από το Ροστόφ επί του Ντον προς τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

Από το Γεκατερίνμπουργκ θα εκτελούνται πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη ενώ προγραμματισμένες αναχωρήσεις προβλέπονται από το Βόλγκογκραντ (προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο), τη Σαμάρα (προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο), το Βορόνεζ, το Καζάν, το Novgorod, το Omsk, το Perm, το Νοβοσιμπίρσκ, το Τιουμέν και το Ουφά προς τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά το πτητικό πρόγραμμα του 2017, στη Θεσσαλονίκη αντιστοιχεί αύξηση 24%, στο Ηράκλειο 68%, στην Κέρκυρα 29%, στην Αθήνα 45% και στη Ρόδο υπερδιπλάσια.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.