Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Άνοιξε και πάλι το Μακεδονία Παλλάς

Άνοιξε και πάλι το Μακεδονία Παλλάς

Μετά από τέσσερις μήνες εντατικών εργασιών το εμβληματικό ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς άνοιξε και πάλι τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο.

Το ξενοδοχείο που πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη με μακροχρόνια μίσθωση, έκλεισε στις 3 Ιανουαρίου 2017 για την ολοκληρωτική αναδημιουργία του η οποία στοίχισε τελικά 12,4 εκατομμύρια ευρώ καθιστώντας το έργο ως ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανακαίνισης που έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα.

Το «remake» του ξενοδοχείου, χωρίστηκε σε δυο φάσεις. Η πρώτη αφορούσε τους τρεις τελευταίους ορόφους (6,7,8ος)  και φυσικά την προεδρική σουίτα, που συνδυάζουν αρμονικά το σύγχρονο design με την λιτή πολυτέλεια. Όλα τα ανακαινισμένα δωμάτια του 8ου και 7ου ορόφου, καθώς και οι γωνιακές σουίτες, είναι εξοπλισμένα με ξύλινο δάπεδο, ενώ στον 6ο όροφο έχει τοποθετηθεί μοκέτα.

Στην δεύτερη φάση των εργασιών πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση χώρων reception & lobby εισόδου, αναδιάταξη και εκσυγχρονισμός των συνεδριακών χώρων, με ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, αλλά και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο επίπεδο της διεξαγωγής εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Η αίθουσα συνεδριών ανακαινίζεται ενώ θα λειτουργεί και συνεδριακό κέντρο 2000 τ.μ..

Η πιο σημαντική αισθητική αλλαγή αφορά τον χώρο της ρεσεψιόν, η οποία κατέχει πλέον κυρίαρχη θέση στον χώρο του lobby. Επιπλέον, το κεντρικό εστιατόριο – μπαρ έχει μετακινηθεί προς την παραλία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Στην κουζίνα επιστρέφει και ο γνωστός βραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο ξενοδοχείο «King George».

Στα δωμάτιά του ξενοδοχείου, έχουν φιλοξενηθεί πρωθυπουργοί, βασιλείς και διεθνείς προσωπικότητες. Μεταξύ άλλων οι Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρίτα Χέιγουορθ, Κατρίν Ντενέβ, Αντονι Κουίν, Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις Φορντ Κόπολα, Ντιέγκο Μαραντόνα, Φέι Ντάναγουεϊ και Κόλιν Φάρελ.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.