Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ένα επιπλέον δρομολόγιο σύνδεσης Κάσου – Ηρακλείου ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Ένα επιπλέον δρομολόγιο σύνδεσης Κάσου – Ηρακλείου ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Πρόταση για την εκτέλεση επιπλέον τοπικού δρομολογίου σε όλη τη διάρκεια του έτους προς το Ηράκλειο του πλοίου Πρέβελης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της ακριτικής Κάσου, κατέθεσε με Ερώτησή του προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόνσολας,  μετά από πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί της Κάσου, προτείνει την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κάσου με το Ηράκλειο με επιπλέον δρομολόγιο για όλη τη διάρκεια του έτους και σύμφωνα και με τα θερινά δρομολόγια της περιόδου 14/06-30/09.

Τονίζει ότι οι πολίτες της Κάσου εξυπηρετούνται από το Ηράκλειο σε ζητήματα που έχουν σχέση με την τροφοδοσία του νησιού, αλλά και με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, ενώ η ενίσχυση των δρομολογίων συνδέεται και με την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.