Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αμερικανοί επισκέπτες στην Κάρπαθο με το HarmonyV

Αμερικανοί επισκέπτες στην Κάρπαθο με το HarmonyV

Από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου  αποτυπώθηκαν  οι πρώτες εντυπώσεις από την πρώτη προσέγγιση στο νησί της Καρπάθου του κρουαζιερόπλοιου  Harmony V  στις  18/05

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κάρπαθο έφυγε το κρουαζιερόπλοιο Harmony V .

Οι επισκέπτες ξεναγηθηκαν στα νότια χωριά της Καρπάθου και ειχαν την ευκαιρία να γνωρισουν και να περιηγηθουν στην πρωτευουσα του νησιου .

Οι επισκέπτες πήραν μια γεύση απο την κουλτούρα , την αρχιτεκτονική , την παράδοση, την φιλοξενία, τη μουσική και τους χορούς του νησιού.

Οι εντυπώσεις και τα σχόλια του πληρώματος και των αμερικανών επισκεπτών ήταν πολύ θετικές . Οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε το κρουαζιερόπλοιο να παραμένει περισσότερες ώρες στην Κάρπαθο.

Οι επόμενες ημερομηνίες προσέγγισης μέσα στο έτος 2017 , είναι οι εξής :
Κυριακή 28 / 05 / 2017
Κυριακή 11 / 06 / 2017
Κυριακή 17 / 09 / 2017
Πέμπτη 21 / 09 / 2017
Κυριακή 01 / 10 / 2017

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου συγχαίρει την κα Καλλιόπη Ρειση , τους συνεργάτες της , ολους οσους βοηθησαν για το μεγάλης σημασίας επίτευγμα , καθώς ανοίγουν οι ορίζοντες στην αγορά κρουαζιερόπλοιων !

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.