Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Από 1η Ιουνίου η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες

Από 1η Ιουνίου η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες

Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιούνται τα δρομολόγια απο τη Hellenic Seaways. 

Σε περίπου μια εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 2 Ιουνίου, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να μεταβούν σε τρεις ώρες στη Σκιάθο, σε 3,5 ώρες στην Σκόπελο ενώ μέχρι την Αλόννησο η διαδρομή θα διαρκεί συνολικά τέσσερις ώρες.

Εως τις 29 του μήνα θα πραγματοποιούνται 5 δρομολόγια την εβδομάδα από το FlyingCat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, εκτός Τρίτης και Τετάρτης, και από τις 30 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου θα είναι καθημερινά.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 10:00 το πρωί και το επιβατηγό καταμαράν θα επιστρέφει στις 18:40 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της Hellenic Seaways, Άρη Κατσαΐτη την περσινή χρονιά είχαν ταξιδέψει περίπου 70.000 άτομα, εκ των οποίων οι 25.000 ήταν από τη Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμενος στην τιμολογιακή πολιτική ο εκπρόσωπος της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Δημητριάδης, είπε ότι το εισιτήριο στοιχίζει 59 ευρώ, ενώ για το μετ’επιστροφής, η τιμή μειώνεται κατά 30% και διαμορφώνεται στα 100 ευρώ .Επίσης παρέχεται έκπτωση 50% σε φοιτητές, πολύτεκνους και παιδιά.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.