Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η πτήση του τρόμου προς Μπανγκόκ: 27 τραυματίες, ανάμεσά τους και μωρά, από τις αναταράξεις

Η πτήση του τρόμου προς Μπανγκόκ: 27 τραυματίες, ανάμεσά τους και μωρά, από τις αναταράξεις

Σκηνές χάους σε αεροσκάφος της ρωσικής Aeroflot

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

Τουλάχιστον 27 επιβάτες μιας πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα για την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τραυματίστηκαν από ισχυρές αναταράξεις στον αέρα, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική αεροπορική εταιρεία. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας από τους τραυματίες έχει σπασμένη σπονδυλική στήλη, ενώ στους τραυματίες συγκαταλέγονται και τρία μωρά.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους, τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα. Ένας εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ταϊλάνδη, ο Ντένις Αντόνιουκ, διευκρίνισε ότι τραυματίστηκαν 24 Ρώσοι και τρεις Ταϊλανδοί επιβάτες. Από αυτούς, οι 15 Ρώσοι και οι δύο Ταϊλανδοί παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram από την Evgenia Zibrova με το εξής σχόλιο: «Πολλά κενά αέρος μία ώρα πριν την προσγείωση οδήγησαν σε σπασμένα κόκκαλα, εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Η ίδια συνεχίζει: «Πολλοί άνθρωποι από την καμπίνα έσπασαν τις μύτες τους, μωρά έχουν μελανιές, κάποιοι είναι αναίσθητοι. Ευτυχώς είμαστε ακόμη ζωντανοί. Aeroflot, σε παρακαλώ βοήθησε αυτούς τους ανθρώπους».

Δείτε φωτογραφίες

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.