Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κινέζοι… παντού – Έρχεται και η Alitrip της Alibaba

Κινέζοι… παντού – Έρχεται και η Alitrip της Alibaba

Στις 26/5/2017 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο King George κλειστή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα Alitrip της Alibaba από τον Αντιπρόεδρο της Alitrip κ. Kai Cui σε 40 κορυφαίες επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού και της επιχειρηματικότητας (Επιμελητήρια) καθώς και στις τρεις Περιφέρειες που φιλοξενούν τους περισσότερους τουρίστες στην χώρα (Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου).

Η έλευση της Alitrip γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Alibaba, όπως αυτή προσδιορίσθηκε από την συνάντηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Τσίπρα με τον ιδρυτή και πρόεδρο της Alibaba κ. Jack Ma τον Ιούλιο του 2016 στην Κίνα.

Στόχος της συνεργασίας είναι η προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στους Κινέζους τουρίστες και η προώθηση των εξαγωγών Ελληνικών προϊόντων στην Κίνα. Στην συνέχεια της παρουσίασης της Alitrip από τον κ. Kai Cui θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση από Κινέζους παροχείς υπηρεσιών υποστήριξης στην πλατφόρμα Alitrip (Β2Β).

Πηγή: newmoney.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.