Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κτίριο στο Ηράκλειο κατέρρεε και οι τουρίστες το …χάζευαν!

Κτίριο στο Ηράκλειο κατέρρεε και οι τουρίστες το …χάζευαν!

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο εν μέσω τουριστικής περιόδου στο Ηράκλειο – Ιστορικό κτίριο της πόλης άρχισε να καταρρέει μπροστά στα μάτια τουριστών.

Ένα ακόμη ιστορικό κτίριο στο Ηράκλειο που για χρόνια βρίσκεται στο έλεος της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας των αρμόδιων αρχών κατέρρευσε.

Το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο του Ηρακλείου, διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών τουριστών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Πρόκειται για κομμάτι του δουκικού ανακτόρου που βρίσκεται στην πλατεία Λιονταριών, ακριβώς απένατι από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος έκανε καταστηματάρχες και επισκέπτες του κέντρου να τρομάξουν. Μάλιστα πολλοί τουρίστες μετά το αρχικό σοκ, έβγαζαν φωτογραφίες το νέο …αξιοθέατο του Ηρακλείου.

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς το κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο, κάτω από το τμήμα που κατέρρευσε είναι κλειστό.

Πηγή: flashnews.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.