Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ.Τζιάλλας στη 41η Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ.Τζιάλλας στη 41η Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ. Τζιάλλας με τον κ. Ι.Λιονάκη, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας και τον κ.Θρ. Καλογρίδη, πρόεδρο του ΕΟΑΕΝ.

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, κ.Γιώργος Τζιάλλας συμμετείχε στη 41η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) που πραγματοποιήθηκε στη Σκύρο και μίλησε σε ειδική ενότητα  με θέμα την «παραγωγική ανασυγκρότηση στο νησιωτικό χώρο».

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τζιάλλας ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της εθνικής τουριστικής πολιτικής που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το Υπουργείο Τουρισμού, με έμφαση  στην ανάπτυξη νέων ελληνικών προορισμών και την επιμήκυνση της θερινής τουριστικής  περιόδου.

Παρουσίασε στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη και προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού, όπως το γιώτινγκ και η κρουαζιέρα,  με όρους βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στο πλαίσιο του κεντρικού στόχου για «τουρισμό 365 ημερών».

Ειδικότερα αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για την τουριστική ανάπτυξη των μικρών νησιών, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που έχει δώσει η κυβέρνηση στη στήριξη της νησιωτικότητας.

Ο Γενικός Γραμματέας συζήτησε επίσης  με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων των νησιωτικών περιοχών για τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν και πιθανές λύσεις για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των νησιωτών, μέσω της προωθούμενης τουριστικής ανάπτυξης.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.