Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το 41% των Βρετανών δεν έχει κάνει ακόμη κράτηση

Το 41% των Βρετανών δεν έχει κάνει ακόμη κράτηση

Περισσότερα από τα δύο τρίτα των Βρετανών δεν έχουν κάνει ακόμη κράτηση για καλοκαιρινές διακοπές και οι κύριοι λόγοι για αυτό είναι οι εκλογές της 8ης Ιουνίου, το Brexit και τα ζητήματα ασφαλείας στους προορισμούς, αποκαλύπτει έρευνα της Travelzoo.

Η έρευνα, που διενεργήθηκε σε δείγμα 2.012 ενηλίκων, έδειξε ότι το 41% των Βρετανών δεν έχει κάνει ακόμα κράτηση, αλλά σκοπεύει να κάνει σύντομα.Το 23% απέδωσε την καθυστέρηση στην πραγματοποίηση κράτησης σε πολιτικούς λόγους, όπως οι εκλογές στη Γαλλία και το Ην. Βασίλειο αλλά και το Brexit.Το 22% ανέφερε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια των προορισμών.

Επιπλέον στους λόγους για τους οποίους καταγράφεται αυξανόμενη τάση για κρατήσεις τελευταίας στιγμής από το Ην. Βασίλειο, αναφέρθηκαν και το ζήτημα των ανοικτών ουρανών στην Ευρώπη, τα δικαιώματα αποζημίωσης επιβατών, ως απόρροια του Brexit.Η πρόσφατη απαγόρευση των laptop και οι πιθανοί περιορισμοί visa καθιστούν ακόμη τη διαδικασία των ταξιδίων πιο περίπλοκη.

Πηγή: skai.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.