Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

H 1η έκθεση “Greek Travel Show” στην Αθήνα

H 1η έκθεση “Greek Travel Show” στην Αθήνα

Στην Έκθεση ταξιδίων και διακοπών “Greek Travel Show” που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος  η ΔΕΘ-Helexpo,  από τις 19-21 Μαϊου στην Αθήνα,  θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, μετά από πρόσκληση της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην έκθεση που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» και η οποία απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε Έλληνες τουρίστες, θα δώσουν το «παρών» 20 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με δικά τους stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με πρωταρχικό στόχο την προώθηση του νησιού της Ρόδου ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού και την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από την εσωτερική αγορά, καθώς η Ρόδος αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό και των Ελλήνων τουριστών, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου θα παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό του Δήμου Ρόδου.

Η Έκθεση “Greek Travel Show” σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Η Greek Travel Show παράλληλα θα πλαισιώνεται και από πλούσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν πολιτιστικά δρώμενα και γαστρονομικά events.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.