Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

VIP Αμερικανοί στη Ρόδο με το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Silver Muse

VIP Αμερικανοί στη Ρόδο με το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Silver Muse

Εγκάρδια υποδοχή από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου»

Αμερικανοί VIP τουρίστες, υψηλής εισοδηματικής στάθμης, ήλθαν στη Ρόδο με το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Silver Muse της εταιρείας Silver Sea, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου, το περασμένο Σάββατο, 13 Μαϊου 2017.  Το Silver Muse με τους 460 Αμερικανούς επιβάτες, έφθασε στη Ρόδο στις 7 το πρωί και παρέμεινε στο νησί μέχρι τις 7 το βράδυ.

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα και δη τα νησιά του Αιγαίου, αποτελούν για φέτος κορυφαίο προορισμό για τους Αμερικανούς τουρίστες, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (ETC).

Η εγκάρδια υποδοχή με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και δώρα, που επεφύλαξαν στους επιβάτες του νεότευκτου κρουαζιεροπλοίου Silver Muse τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ, οδήγησαν πολλούς εξ αυτών να καθυστερήσουν την προγραμματισμένη  επίσκεψη τους στη Λίνδο.

Ο  προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κος Κώστας Χατζίκος, η προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου και το στέλεχος  της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Σέβα Τσίμπλη, μοίρασαν στους τουρίστες έντυπο πληροφοριακό υλικό και σελιδοδείκτες, ενώ απαντούσαν στις ερωτήσεις τους για τα αξιοθέατα που προλαβαίνουν να επισκεφθούν στην πόλη της Ρόδου.

Την επιμέλεια της μουσικής κατά την υποδοχή των ταξιδιωτών είχε ο κος Σταμάτης Αγκάς από το Δημοτικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Τα  μέλη του νεανικού χορευτικού συγκροτήματος του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η Πρόοδος» χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς υπό τις οδηγίες του υπευθύνου χοροδιδάσκαλου κου Τσαμπίκου Ποδώτη, παρουσία και του προέδρου του Συλλόγου κου Νίκου Μπάτη

Παρών στην τελετή υποδοχή ήταν και ο τουριστικός πράκτορας κος Παύλος Γεωργιάδης, ιδιοκτήτης του τουριστικού-ναυτιλιακού πρακτορείου «Γεωργιάδης- Τουρισμός- Πρακτορεύσεις» που εκπροσωπεί και την εταιρεία Silver Sea, στη Ρόδο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.