Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Δείτε το διαφημιστικό σποτ του Holidaynews.gr

Δείτε το διαφημιστικό σποτ του Holidaynews.gr

Σε μια δοκιμαζόμενη εδώ και 8 χρόνια χώρα από την οικονομική ύφεση, ελάχιστα πράγματα γύρω μας εξακολουθούν να μας δίνουν καλές ειδήσεις, ελπίδα και χαμόγελα.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτές οι ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, μας γεννούν την ανάγκη να τις προστατέψουμε ως κόρη οφθαλμού, ως μια μοναδική σωσίβια λέμβο για να αντέξουμε και στο επόμενο διάστημα που αναμένεται εξαιρετικά αντίξοο.

Ανέκαθεν άλλωστε ο τουρισμός στην Ελλάδα αποτελούσε τον ένα από τους τρεις πυλώνες στήριξης της Εθνικής μας Οικονομίας, μαζί με την Εμπορική μας Ναυτιλία και τον πρωτογενή τομέα.

Το Holidaynews.gr έρχεται σε μια στιγμή, όπου η διαφημιστική αγορά παρουσιάζει μια πρωτοφανή κόπωση, ενώ ο κλάδος των ΜΜΕ συνολικά δοκιμάζεται, σε κάποιες περιπτώσεις καταρρέει και έχει εξαιρετικά αμφίβολο “αύριο”.

Μετουσιώνει όμως την αγάπη, το ενδιαφέρον και την πίστη των ανθρώπων του που το πίστεψαν ως ιδέα, για να υπηρετήσει τον κλάδο, τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους τους που άοκνα προσφέρουν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους για την ΙΔΕΑ του τουρισμού, μα πάνω απ’ όλα, να προβάλει την χώρα ως σύνολο, ως μια αγορά δυναμική, αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη.

Αυτήν την ιδέα θα υπηρετήσουμε, από μια δημοσιογραφική σκοπιά σίγουρα αμερόληπτη, δυναμική όπως αξίζει σ ένα τόσο δυναμικό κλάδο και μαχητικά όπως ο αγώνας που δίνουν όλοι οι άνθρωποι του τουρισμού προκειμένου να κερδίσουν τις αγορές και βέβαια το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη του επισκέπτη πελάτη τους.

Το Holidaynews.gr ξεκινά ως ο παλμός του τουρισμού και ευελπιστεί να γίνει το αύριο του τουρισμού …σήμερα.

Κώστας Συλιγάρδος
Διευθυντής Σύνταξης

Δείτε το βίντεο:

Have your say!

3 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.